Μήνυμα

Φίλοι και Φίλες

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου, ως νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας, θέλω να ευχαριστήσω και τους 106 εκπροσώπους των τοπικών Συνδέσμων Γονέων της Λευκωσίας και ταυτόχρονα να τους διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ σκληρά και συναινετικά για την ευημερία, την σωστή διαχείρηση των οικονομικών πόρων της Ομοσπονδίας, τον εκσυγχρονισμό, την σωστή εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους και την παραβατικότητα προς όφελος όλων των παιδιών μας.

Αναλαμβάνω, Πρόεδρος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας συναισθανόμενος πλήρως τις τεράστιες ευθύνες που μου αναλογούν και το γεμάτο απαιτήσεις έργο που έχω να επιτελέσω. Η επιτυχία προϋποθέτει συναίνεση και συνεργασία, στηρίζομαι στο μεγάλο ενδιαφέρων και την εργατικότητα των συναδέλφων μου στην Εκτελεστική Γραμματεία, το Διοικητικό Συμβούλιο και προσβλέπω σε μια γόνιμη συνεργασία με όλους τους φορείς της εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, την Βουλή των Αντιπροσώπων, την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και την ΠΟΕΔ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους από το ΥΠ&Π, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, τον Δήμαρχο Στροβόλου, τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ, τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων του Δήμου Χανίων,  τους Φίλους Προέδρους και μέλη των Ομοσπονδιών από όλες τις επαρχίες και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλους τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση μας.

Μορφάκης Σολομωνίδης

Πρόεδρος