Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Με την ευκαιρία της εκλογής μου ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε τιμώντας με με την ψήφο σας.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα η έμπρακτη απόδειξη αγάπης σας και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να μην διαψεύσω την επιλογή σας, τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ σκληρά και άοκνα, με πλήρη επιμονή οπως άλλωστε και τις προηγούμενες χρονιές και να συνεχίσω να νοιάζομαι και να διεκδικώ το καλύτερο για την Ομοσπονδία και για την ευημερία, τον εκσυγχρονισμό, τη σωστή εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ασφάλεια στους σχολικούς χώρους και την παραβατικότητα προς όφελος των παιδιών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα για το καλό των παιδιών μας.

Η Ομοσπονδία μας χρειάζεται όλους δεν περισσεύει κανείς…

Θελω να συγχαρώ ολα τα μέλη της νέας Γραμματείας και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και πάνω από όλα όρεξη για προσφορά στην Ομοσπονδία.

Η υπόθεση επιτυχίας των αγώνων και η ανταπόκριση στις ανάγκες των σχολείων και των παιδιών μας περνά μέσα από τις προσπάθειες όλων.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία εκλέχθηκαν οι εξής:
Πρόεδρος: Λεωνίδας Θεοδοσίου
Αν. Πρόεδρος: Αναστασία Τζίρτη
Αντιπρόεδρος: Παύλος Γεωργίου
Γραμματέας: Έλενα Κωνσταντινιδου
Βοηθός Γραμματέας: Άννα Γεωργίου
Ταμίας: Ζηνωνας Ζήνωνος
Βοηθός Ταμίας: Χάρης Κωνσταντίνου

Σύμβουλοι:
Πέτρος Πέτρου
Ρεβέκκα Κωνσταντίνου
Ιωάννα Κωνσταντινίδου
Φρίξος Ζεμπύλας
Αγγέλα Σπανούδη
Κύπρος Κουδουνάς

Η Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά σε πολλούς τομείς και από εκεί θα συνεχίσουμε. Θερμές ευχαριστίες και καλη συνέχεια στην πορεία τους και στους φίλους Ιορδάνη Πρίγκιπα, Στέλιο Πολυκαρπου, Λουίζα Κοσιάρη, Κωνσταντίνο Ιακώβου, Ρένο Μιχαηλίδη, Άννα Αργυρού, Ξενιο Τερέπεη, Θεοδώρα Παναγή, Γιώτα Θεοδώρου και Γιώργο Ροκοπο που αποχώρησαν.