Ανακοίνωση κατασκηνώσεων 2017

Αγαπητοί γονείς,

H Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσει, πως και τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο θα λειτουργήσει παιδικές κατασκηνώσεις σε Κύπρο και Ελλάδα κάτω από τη δική της εποπτεία.

Στην Κύπρο η Κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Δύμες κατά τις ακόλουθες περιόδους: 01/07 – 06/07, 08/07 – 13/07, 15/07 – 20/07, 22/07 – 27/07, 29/07 – 03/08 και 05/08 – 10/08, ενώ στην Ελλάδα η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την κατασκήνωση «Γλάροι» που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής κατά την περίοδο 31/07 – 05/08.

Για πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.omospondiagoneon.com  ή να αποτείνονται στο γραφείο της Ομοσπονδίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 14:00 στο τηλέφωνο 22340900.  Σύντομα θα αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό έντυπο μαζί με δήλωση συμμετοχής σε όλους τους μαθητές της Δ΄, Ε΄ και Στ΄ των Δημοτικών Σχολείων της Επαρχίας μας.

Μαζί δημιουργούμε αναμνήσεις μιας ζωής!!

Ευχαριστούμε,

Διοικητικό Συμβούλιο Ομοσπονδίας