Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού

0
2163

Έχε το νου σου στο παιδί.. Γιατί αν γλυτώσει υπάρχει ελπίδα!

Παγκόσμια Μέρα του Παιδιού η χθεσινή και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας ήθελε να χαρίσει ένα χαμόγελο, λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς σε όλα τα παιδιά. Παρόλες τις δυσκολίες και δυσπιστίες καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το καλύτερο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ Παιδιού στο Πάρκο Ακρόπολης. Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν ΔΩΡΕΑΝ στον μεγαλύτερο στίβο Survivor σχεδιασμένο από τον Μάριο Πρίαμο και παρέα με την Ελπίδα, να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην τοξοβολία, να απασχολήθουν δημιουργικά στις παιγνιώδεις δραστηριότητες STEM αλλά και στην Ρομποτική, και να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Νάσο και Εύα Μπάιλα. Στο τέλος της ημέρας αυτά που μένουν και αυτά που σου δίνουν δύναμη να συνεχίζεις είναι το χαμόγελο και η ευχαρίστηση από αυτά τα παιδιά και τα θετικά σχόλια που εισπράττεις απο τους εκατοντάδες ενθουσιασμένους επισκέπτες.

Στην όλη αυτή προσπάθεια συνέβαλαν ενεργά αρκετά άτομα και εταιρείες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον συνδιοργανωτή του φεστιβάλ ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Andreas Papacharalambous . Θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Άμυνας και στον Υπουργό Κον Σάββα Αγγελίδη που έθεσε υπό την αιγίδα του το φεστιβάλ.
Το φεστιβάλ μας δεν θα είχε τέτοια επιτυχία χωρίς τους χορηγούς μας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τις μεγάλες χορηγίες αλλά και για τον απόλυτο επαγγελματισμό τους τις εταιρείες Sps Security Ltd και Recital Pro Sound, Lighting & Event Gear. Ευχαριστίες επίσης στην sKash, Haperis Production , Green Dot, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, την MultiLearn EDU, τον spiderman Christian Lauren, το 75ο Συστημα Προσκόπων, το Σωματείο Τοξοβολίας ΑΠΟΛΛΩΝ Αγίου Παύλου, και το ιατρικό κέντρο Δικταίον για την υποστήριξη τους.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους συντονιστές της επιτροπής εκδηλώσεων Κυριάκο Πιπερίδη και Έλενα Κωνσταντινίδου για τις άοκνες προσπάθειες τις τελευταίες εβδομάδες για να στηθεί όλο το φεστιβάλ, όπως επίσης και στους Λεωνίδα Θεοδοσίου, Ζήνωνα Ζήνωνος, Παύλο Γεωργίου, Γιώργο Πιεριδη, Άννα Στυλιανού, Ξένιο Τερέπεϊ, Αντώνη Κυριάκου, Χριστο Κίρκο, Ρεβέκκα Κωνσταντίνου, στην εκτελεστική γραμματέα Τούλα Σοφοκλείδου και σε πολλά μέλη πρώην και νυν του ΔΣ που βοήθησαν τα μέγιστα κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες στους εκατοντάδες γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και παιδιά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σας υπερευχαριστούμε όλους!

Κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλους καλό και ξεγνοιαστο καλοκαίρι… Ραντεβού στις 21 Ιουνίου στην χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας μας και έπειτα στις κατασκηνώσεις μας στις Δύμες για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις ζωής και αυτό το καλοκαίρι!

Και να μην ξεχνάμε ότι ο νους μας πρέπει να είναι κάθε μέρα στα παιδιά γιατί αυτά είναι το μέλλον μας!

Γονείς σε διαρκή κίνηση!

Πέτρος Πέτρου
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας.

αφήστε μια απάντηση